50 jaar

Op 1 september 2015 was het 50 jaar geleden, dat de vorige generatie, Jan en Dien Gieling, hun horecabedrijf begonnen. Van een kleine bruine, maar o zo gezellige, kroeg met een zaaltje is het uitgegroeid tot een modern bedrijf met 4 verschillende zalen en een uitstekende keuken. Ons gastheerschap en keukenbrigade komt u ook tegen op locatie, zowel bij bedrijven en particulieren thuis.

Een van de kenmerken van ons bedrijf is dat we door de jaren heen uitstekend naar onze gasten en de markt hebben geluisterd. Veranderingen in comfort, airconditioning in alle zalen, wifi en uiteraard voorzien van alle gemakken van onze minder valide cliënten. Wij denken in oplossingen, zodat we het onze gasten zo optimaal mogelijk naar hun zin kunnen maken. Wij vinden dit randvoorwaarden die wij onze gasten graag bieden. Door de opzet van ons bedrijf kunnen wij eenvoudig inspelen op het aantal te ontvangen gasten. Wat al 50 jaar als een paal boven water staat is service voor onze gasten en de kwaliteit van ieder feest of bijeenkomst!

2015 was een jubileumjaar met allerlei mooie en inspirerende activiteiten. We laten onze klanten graag profiteren van ons feest. Onder het motto ‘Wie jubileert, trakteert’, werd u bij het organiseren van uw feest(je) aangenaam verrast.

Hieronder ziet u welke gasten van een feestje hebben genoten en waarmee ze verrast werden.

Zie ook