Concert "Into the movie"

Music, Movie & Buffet Op zondagmiddag 14 december a.s. organiseert muziekvereniging St. Andries, met medewerking van Slagwerkgroep Wilhelmina Pannerden, haar winterconcert genaamd Into the Movie. Dit winterconcert staat garant voor een muzikale middag waarbij u na afloop kunt genieten van een heerlijk winterbuffet. Het muzikale gedeelte staat voornamelijk in het teken van filmmuziek. De tijdloze filmmuziek van het Wilde Westen, dé klassieker van Disney en nog veel meer. Ook de slagwerkgroep zal zich in dit thema laten horen. Uniek deze middag is ook de deelname van de Blazersband. Dit is een nieuw project van St. Andries om kinderen kennis te laten maken met muziek. De afgelopen maanden hebben de kinderen van de Blazersband keihard geoefend en het resultaat van dit harde werken zult u tijdens dit concert horen.

Het zal plaats vinden in Zaal Gieling Groessen, de zaal is vanaf 14.30 uur geopend. Het programma begint om 15:00 en zal rond 17:30 uur afgelopen zijn. Na afloop van het concert staat het winterbuffet klaar. De entree voor dit concert is € 3,00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. Voor € 12,00 kunt u genieten van het concert en na afloop ook deelnemen aan het winterbuffet, natuurlijk verzorgd door Zaal Gieling Groessen. Een unieke gelegenheid voor een gezellige winterse muzikale zondagmiddag!

Kaartverkoop

Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Slagerij Theo en Ria Scholten en Firma Staring Diervoeders te Groessen.

Graag zien wij u zondag 14 december a.s. op dit bijzondere winterconcert!

14 december 2014 15:00 uur
€ 3
entree concert
inclusief consumptie
€ 12
entree concert
inclusief buffet
Zaal open om 14.30 uur. Aansluitend aan het concert een winterbuffet