Amsterdamse Live

Amsterdamse Live Avond presenteert: ‘Mega Grande Finale’ samen met Commercial Break

Gezamenlijk afscheid van Mokumse formule en van Commercial Break op 28 februari 2015

GROESSEN – Het doek gaat vallen voor de formule van de Amsterdamse Live Avond dat 13 jaar geleden zo succesvol begon met optredens van landelijk bekende artiesten. Dat Paaszaterdag daarvoor werd gekozen was toen nog nieuw in de regio. In de loop der jaren kwamen er steeds meer feesten met een zelfde soort formule. De commissieleden hebben besloten daar nu mee te stoppen, maar niet voordat er een spetterende finale is geweest. En dat gaat gebeuren op de laatste dag van februari 2015. Voor het eerst niet op Paaszaterdag, en dat heeft te maken met het laatste optreden van de immens populaire coverband Commercial Break. Het is dan echt de laatste kans voor de vele fans om de band in actie te zien, vanaf 1 maart is het definitief voorbij. De goede contacten met deze band heeft de Commissie Amsterdamse Avond ertoe aangezet er een gezamenlijk bijzonder feestje van te maken.

De opzet van deze avond is meer dan bijzonder. De vaste artiesten worden vanzelfsprekend uitgenodigd, met name Peter Borkes, Emile Hartkamp en Dennis Versluis. Commercial Break maakt er een spetterend feest van met o.a. een ode aan alle artiesten die de afgelopen 13 jaar in Groessen zijn geweest: dat waren Jannes, Marianne Weber, Anny Schilder, Lesley Williams, Jettie Palettie. Willem Barth, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Sieneke, Henk Wijngaard, Jan Keizer, Dirk Meeldijk, Ronnie Ruysdael, Bonnie St. Claire, George Baker, René Schuurmans, Corry Konings, Imca Marina, Dennie Christian, Sugar Lee Hooper, Koos Alberts, Arne Jansen, Rob Groenendijk, Renee de Haan, Sjaak van Bindsbergen, Mike Hill en Theo ter Horst.

Op de vraag aan René van Brandenburg, initiator van de Amsterdamse Live Avond, of het nu definitief is afgelopen, reageert hij vol enthousiasme ontkennend. Met de Mokumse formule zal het wel definitief voorbij zijn, maar de commissie zit vol nieuwe ideeën. Er komt een vervolg in welke vorm, of onder welke naam dan ook. Alle attributen die hij eigenhandig maakte, zoals de draaimolen en het draaiorgel zullen nog één keer schitteren op de finale op zaterdag 28 februari 2015.

28 februari 2015
€ 12,50
Entreeprijs
€ 15,00
Entreeprijs zaal
per mail bestellen
verkoopadressen
Zaal Gieling Groessen, Dorpstraat 29, Groessen
Kwaliteitsslagerij Theo en Ria Scholten, Heiliglandsestraat 23, Groessen
Kantine SV Loo, Loostraat 22a, Loo
Autobedrijf Nijland Q8, Kastanjelaan 20, Duiven
Leo van Ussen Tweewielerservice, Kerkstraat 44, Zevenaar
Goris Service Station W, Zwarteweg 1, Tolkamer

Auteur Geert Smits Lid commissie Amsterdamse Live Avond/ voorz. CV De Deurdreiers info@deurdreiers.nl