Winter Wonderland 2015

Op zondagmiddag 13 december organiseert koor In Between in Zaal Gieling in Groessen voor de vierde keer ‘Winter Wonderland’. Een muzikale middag in een sfeervol versierde zaal in kerstsfeer, waar het publiek onder het genot van een drankje kan luisteren naar In Between en gasten.

In Between brengt sfeervolle winterse nummers met hier en daar een komisch accent en uiteraard traditionele kerstliederen waarbij iedereen kan meezingen.

Er is dit jaar een gastoptreden van saxofoonensemble Volharding uit Beek.

De entree voor deze muzikale middag is €2,- waarbij u de koffie met kerstbrood wordt aangeboden. Voor onze “jongste gasten” is er een klein kerstpresentje! Vergeet vooral onze lokaal beroemde loterij niet, ook dit jaar zorgen wij voor een prachtige prijzentafel.

entree
€ 2,00
per persoon
inclusief koffie met kerstbrood

Zaal Gieling aan de Dorpstraat 29 in Groessen is vanaf 15.00 uur open. Het programma begint om 15.30 en zal rond 17.30 uur zijn afgelopen. Na afloop is het mogelijk om voor €10,- p.p. deel te nemen aan het ‘Winterbuffet’!

deelname Winterbuffet
€ 10,00
per persoon
exclusief consumpties

Om de organisatie een idee te geven hoeveel personen aan het buffet aanschuiven, is het wenselijk dat u zich hiervoor van tevoren opgeeft.

Dit kunt u doen bij Zaal Gieling Groessen via telefoonnummer 0316-52 39 48.

In Between hoopt u te mogen begroeten op 13 december!

Koor In Between