Blues avond met Scotch, No Soda!

Promofoto Scotch, No Soda!

Scotch, No Soda! is een sterke Belgische live-band

Frontman Ilias Scotch (Ilja De Neve) is een van de meest getalenteerde zanger-pianisten van dit moment. Zijn roots liggen diep in de blues en boogiewoogie piano.

Heel typisch is zijn brede smaak als het gaat over goede muziek.

Met zijn band Scotch, No Soda! brengt hij een interessante mix van eigen nummers en interpretaties van oude blues songs en traditionals.

Blues, Rock & Roll en & Roots Music is wat ze beloven en dat is ook exact wat ze brengen. Hun aanstekelijke enthousiasme en opzwepende manier van spelen maakt het moeilijk om er stil bij te blijven zitten. Het is genieten met hun eigenwijze twists, ingevingen van het moment en vaak verbluffend samenspel.

In de muziek van Scotch, No Soda! zit kennis van zaken en liefde voor de Amerikaanse popmuziek sinds het begin van de vorige eeuw. De band komt wel eens onverwacht uit de hoek maar je mag je altijd enthousiast gebrachte en dansbare strakke live-muziek verwachten.

Invloeden variëren van Skip James, Memphis Slim en Hound Dog Taylor via Louis Armstrong, Mose Allison en Jimmy Liggins tot zo breed als Bob Dylan, Stevie Wonder en Tom Waits.

Scotch, No Soda! is een van de weinige bands waar de kenners van kunnen genieten, maar die ook de minder ‘muziekgepassioneerden’ eens helemaal uit de bol kan laten gaan. Door de brede smaak van deze vier ervaren muzikanten is er tijdens hun optredens voor iedereen wel wat te beleven.

Altijd en voor iedereen brengen ze sfeer die je niet had willen missen!

Bezetting

  • Ilias Scotch - zang, piano, orgel
  • Kurt De Bruyn - gitaar, backing vocals
  • Micha Teller - bas, backing vocals
  • Koen van Peteghem - drums, backing vocals

Kaartverkoop

De verkoop van kaartjes start op 24 september aanstaande en
zijn hier te bestellen.