Zaal Gieling voor alle gelegenheden

Een gezellig feest, een heerlijk diner, een businessmeeting of een verenigingsavond. Al meer dan vijftig jaar maken we van iedere bijeenkomst een beleving. Met sfeervolle zalen en moderne technische voorzieningen, maar vooral dankzij onze ervaren en enthousiaste medewerkers. Feesten is ons vak!

 • Trouwlocatie

  Trouwen is weer helemaal hip. En daarom zijn we er trots op dat Zaal Gieling Groessen zich een officiële trouwlocatie mag noemen. Dankzij onze verschillende zalen en het sfeervolle buitenterras, is het mogelijk om de complete trouwdag bij ons te vieren in toch steeds een andere setting en sfeer. Van het officiële ja-woord tot en met het afsluitende feest. En mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan kunnen we met een buiten gepland feest snel uitwijken naar één van de zalen.

 • Afscheid nemen

  Zaal Gieling is niet alleen het adres waar gefeest wordt. Wij bieden sfeer en kwaliteit voor elke gelegenheid. Regelmatig zijn wij het decor voor een afscheidsbijeenkomst of een mooie koffietafel. Wij dragen graag ons steentje bij aan een waardig afscheid.

 • Accommodatie

  De tijd staat niet stil. Wij bewegen continu mee met de wensen van onze gasten. Onze sfeervolle zalen zijn daarom voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen en voor ieder feest is een passende zaal beschikbaar. Met ons gloednieuwe buitenterras zorgen we voor verrassende nieuwe mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

 • Buitenterras

  Het buitenterras ademt Mediterraanse gezelligheid. Je geniet hier van een feest of receptie in de buitenlucht, met knusse zitjes, sfeervolle parasols en heerlijke verwarmingselementen - mocht het in de avond wat koeler worden. Kleine en grote gezelschappen bezorgen we hier een onvergetelijk feest.

  Bekijk hier de foto’s »

 • Culinair genieten

  Amuses, wild, asperges. Onze keuken is onze trots. Wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een bijzonder borrelgarnituur, zesgangendiner, warm/koud buffet, amuse-diner, diner-proeverij, vegetarisch menu of een aangekleed broodje. Bij ons kunt u culinair genieten.

  De mogelijkheden zijn legio. Met live cooking geeft u uw diner een extra dimensie en met een barbecue of thema-avond kiest u voor een ongedwongen sfeer.

  Jaarlijks organiseren we asperge- en wildavonden, waar onze gasten zich laten verrassen tijdens een avondvullend zevengangendiner op een niveau waar we trots op zijn. Onze keukenbrigade weet onze gasten keer op keer te verrassen. Daarbij maakt het niet uit of er tien of driehonderd personen aanschuiven.

 • Catering op locatie

  Voor onze gasten die een feest thuis of op locatie willen houden, verzorgen wij met plezier de inrichting en catering.