Welke Chef-kok komt ons huidige team versterken?

Welke Chef-kok komt ons huidige team versterken?

32-38 uur/week

Bij ons kun je als chef-kok je creativiteit zeker kwijt! Je hebt de vrijheid om jouw ideeën uit te voeren in plaats van elke dag hetzelfde menu te moeten bereiden.

Wat ga je doen?

Of het nu een bruiloftsdiner, catering of business-lunch is: jij zorgt ervoor dat onze gasten genieten van een heerlijke maaltijd. Je bedenkt een passend menu en zorgt er samen met ons team voor dat het op tijd op tafel staat. Voor onze culinaire thema-avonden kun je helemaal los: daarvoor bedenk je een vijf/zes/zeven-gangen diner waar mensen al dagen naar uitkijken!

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het samenstellen en uitvoeren van passende menu’s;
 • Het nemen van de leiding. Jij bent de eindverantwoordelijke in de keuken en coördineert de werkuitvoering;
 • Het regelen en registreren van de inkoop, ontvangst en uitgifte van producten.

Over ons

Zaal Gieling Groessen is een ambitieus en enthousiast familiebedrijf dat al ruim 55 jaar een begrip is in deze omgeving. We zijn een betrokken en servicegerichte organisatie, waar de gast centraal staat. Vol passie zorgen we dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zijn pas tevreden als onze gasten dat ook zijn.

Onze keuken is het hart van het bedrijf en tevens het visitekaartje waarmee ons bedrijf groot is geworden. Het is de plek waar we met z’n allen werken tot het zweet op onze rug staat, waar we hard lachen om flauwe grappen, maar ook hard vloeken als er dingen mis gaan, waar we elkaar alert durven houden op het scherpst van de snede en waar we samen om de tafel zitten nagenieten aan het eind van een geslaagd feest. We hebben een klein team waardoor we elkaar goed kennen. We weten van elkaar wie waar sterk in is en gebruiken dat om het beste resultaat voor onze gasten te bereiken.

“Samen de schouders eronder zetten en onderdeel zijn van de mooie momenten die gevierd worden in iemands leven, dat is geweldig!”

Wat vragen we van jou?

Als chef-kok kun je goed zelfstandig werken, maar je kunt ook prima met het team overweg. Je schrikt niet terug van een beetje hectiek in de keuken en door jouw positieve instelling krijg je gedaan wat er moet gebeuren. Je brengt met je ambitie, motivatie en creativiteit geregeld vernieuwingen aan, zodat onze keuken ons visitekaartje blijft. Je vindt het niet erg om te werken wanneer veel anderen vrij zijn.

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als chef-kok, bij voorkeur in een soortgelijke omgeving;
 • Kennis van en ervaring met de HACCP richtlijnen en Sociale Hygiëne;
 • Kennis van allergieën en vaardigheden om een gerecht daarop aan te passen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij vertrouwen erop dat jij als chef-kok een belangrijke bijdrage levert aan ons bedrijf. Daarom mag je op basis van een 38-urige werkweek rekenen op:

 • Een goed salaris conform de horeca-cao
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering
 • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng op een leuke werkplek in een klein team.
 • Jaarlijks gezellige personeelsactiviteiten

Wij gaan uit van een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en stuur een korte motivatie en cv (met foto) naar info@zaalgielinggroessen.nl, dan hoor je snel van ons! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rob Gieling via info@zaalgielinggroessen.nl of via 0316-523948.