Welke medewerker bediening komt ons huidige team versterken?

Welke medewerker bediening komt ons huidige team versterken?

vast dienstverband - flexibele uren

Feesten is ons vak!

Als Medewerker Bediening in ons kleine, gezellige team zorg jij ervoor dat onze gasten optimaal van hun feest kunnen genieten.

Wat ga je doen?

Of het nu een bruiloftsdiner, catering of business-lunch is: jij zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en dat zij zich welkom voelen. We bezorgen onze gasten graag een perfecte ervaring en daar lever jij een belangrijke bijdrage aan. Dat is dus meer dan alleen het uitserveren van drankjes en gerechten. Je weet al wat de gast wil voordat het gevraagd wordt en je hebt het in de gaten wanneer iemand later binnenkomt en nog graag koffie wil.

Over ons

Zaal Gieling Groessen is een ambitieus en enthousiast familiebedrijf dat al ruim 55 jaar een begrip is in deze omgeving. We zijn een betrokken en servicegerichte organisatie, waar de gast centraal staat. Vol passie zorgen we dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zijn pas tevreden als onze gasten dat ook zijn. In ons kleine team werken we met z’n allen tot het zweet op onze rug staat, lachen we hard om flauwe grappen, maar vloeken we ook als er dingen mis gaan. We durven elkaar alert te houden op het scherpst van de snede en we genieten samen na aan het eind van een geslaagd feest. Doordat het team klein is, kennen we elkaar goed. We weten van elkaar wie waar sterk in is en gebruiken dat om het beste resultaat voor onze gasten te bereiken.

“Samen de schouders eronder zetten en onderdeel zijn van de mooie momenten die gevierd worden in iemands leven, dat is geweldig!”

Wat vragen we van jou?

Als medewerker bediening ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je bent representatief en enthousiast. Door jouw sociale en vriendelijke uitstraling voelen onze gasten zich prima op hun gemak. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar kunt ook zelfstandig taken oppakken en uitvoeren. Je schrikt niet terug van een beetje hectiek en flink aanpakken.

Daarnaast:

  • Ben je minimaal 18 jaar oud;
  • Heb je ervaring binnen de horecabranche;
  • Ben je flexibel qua werkdagen en -tijden.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij weten dat jij als medewerker bediening een belangrijke bijdrage levert aan de ervaring van onze gasten. Daarom bieden wij jou: Een goed salaris conform de horeca-cao;

  • De mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng op een leuke werkplek in een klein team;
  • Jaarlijks gezellige personeelsactiviteiten.

Wij gaan uit van een vast dienstverband met flexibele werkuren.

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en stuur een korte motivatie en cv (met foto) naar info@zaalgielinggroessen.nl, dan hoor je snel van ons! Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rob Gieling via info@zaalgielinggroessen.nl of via 0316-523948.