Welke envelop kiest u

U wilt een feest(je) geven. U denkt er over om dat feest(je) door ons te laten verzorgen, in ons centrum of op een door u aan te geven locatie. We zijn altijd zeer vereerd als we voor iemand de gastheer mogen zijn. Als u uw feest(je) in 2015 viert, dan verrassen we u met een bijzonder cadeau. Want ‘wie jubileert trakteert’. Omdat wij 50 jaar bestaan trakteren wij u.

Hoe werkt het:

Op een bepaald moment tijdens uw feest(je) krijgt u van ons drie gouden enveloppen aangeboden. In deze enveloppen zitten drie verschillende verrassingen. De verrassing in de envelop heeft altijd te maken met een deel van uw feest, dat u bij ons heeft besteld.

U trekt één van de enveloppen en u weet direct welk deel van uw feest(je) wij voor onze rekening nemen. De inhoud van de gouden enveloppen is altijd afgestemd op de samenstelling van uw feest(je).

Wilt u meer weten? Neem contact op en wij vertellen u graag hoe u kunt profiteren van onze jubileumactie.

Viert u uw feestje op maandag, dinsdag of woensdag?

De inhoud van de envelop is dan nog royaler. Zo wordt het nog leuker om uw feest op de feestdatum te vieren. Wilt u meer weten? Neem contact op met en vraag naar de mogelijkheden.