Welke Chef-kok komt ons huidige team versterken?

Welke Chef-kok komt ons huidige team versterken?

Zaal Gieling Groessen is een ambitieus en enthousiast familiebedrijf dat al ruim 55 jaar een begrip is in deze omgeving. We zijn een betrokken en servicegerichte organisatie, waar de gast centraal staat. Vol passie zorgen we dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij zijn pas tevreden als onze gasten dat ook zijn.

Onze keuken is het hart van het bedrijf en tevens het visitekaartje waarmee ons bedrijf groot is geworden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste chef-kok met passie voor het vak! Onze keuken varieert enorm omdat we zowel bruiloften, cateringen maar ook condoleances, vergaderingen en personeelsfeesten verzorgen. Tevens organiseren wij ook een aantal culinaire thema avonden waar jij, als chef-kok, je ideeën en creativiteit zeker in kwijt kan.

Wie ben jij?

  • Je kunt zeer goed zelfstandig werken, maar vindt in een team werken ook prettig
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je bent stressbestendig en houdt van aanpakken
  • Je brengt met je ambitie, motivatie en creativiteit geregeld vernieuwingen aan in onze keuken
  • Flexibel, je bent beschikbaar voor zowel de weekenden, feestdagen en soms ook de avonden

Aanvullende taken?

  • Het nemen van de leiding, waarbij je tevens de eindverantwoordelijke in de keuken bent
  • Coördineren en richting geven aan de werkuitvoering
  • Regelen en registreren van de inkoop, ontvangst en uitgifte van producten
  • Menusuggesties doen en deze uitvoeren

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als chef kok, bij voorkeur in een soortgelijke omgeving
  • Je hebt kennis van en ervaring met de HACCP richtlijnen en Sociale Hygiëne
  • Je bent bekend met allergieën en in staat om een gerecht daarop aan te passen
  • Beschikt over voldoende kennis van ingrediënten, materialen, kooktechnieken en apparatuur
  • Beschikbaarheid van 32 – 38 uur per week

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke werkplek in een klein team
  • Jij krijgt de leiding in de keuken
  • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng
  • In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed salaris conform de horeca CAO
  • Flexibele werkuren
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Horeca & Catering
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (bij een 38-urige werkweek)
  • Jaarlijks gezellige personeelsactiviteiten

Enthousiast geworden?

Twijfel niet en stuur een korte motivatie en cv (met foto) naar info@zaalgielinggroessen.nl, dan hoor je snel van ons!

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Rob Gieling via info@zaalgielinggroessen.nl of via 0316-523948.